Image

Dobrodošli na stranice Obiteljskog gospodarstva Antunović. Upoznajte nas i uživajte u našoj priči:

Obiteljsko gospodarstvo Antunović smješteno je u malom mjestu Kuna na poluotoku Pelješcu, mjestu okupanom suncem i okruženo vinovom lozom. Naša obitelj tu je došla već početkom 20. stoljeća i od tada do danas njegujemo svoju veliku ljubav prema selu, životinjama, vinogradima i načinu života koje sve to nosi. Oduvijek se naša obitelj bavila uzgojem životinja, obradom vingrada te je od toga je i živjela. Mi smo tu tradiciju nastavili a pritom smo otvorili vrata našeg domaćinstva svakom gostu željnom upoznati našu kulturu, mjesto i ono najvažnije – gastronomiju. Upravo iz toga nastala ja kruna našeg domaćinstva, konoba Antunović – gdje gosti ispod 300 godina starih zidova uživaju u najboljim specijalitetima pelješkog kraja.

I krije su tu mnoštvo priča, o tome kako imamo jednu od najpoznatijih farmi magaraca koji svojim mlijekom pomažu brojnima, do obnovljene stare kuće u kojoj će uskoro naši gosti moći uživati u najmirnijim noćima i danima.

Dakle, posjetite nas, budite nam dragi gosti i upoznajte naš kraj, naše običaje i našu obitelj. Nemojte se zaboraviti najaviti jer specijalitete koje mi spremamo ne može se požuriti. Kruh ispod peke, janjetina i kozletina, pikatić ili tripice, sve to spremamo po vašoj najavi. Ukoliko se pak u prolazu odlučite navratiti, svakako možete uživati u okusima pršuta, sira, kapulica, maslina, ulja i vina.

Sva jela spremamo po prethodnoj narudžbi zbog korištenja svježih namirnica i tradicionalnog načina pripreme jela.

Naši gosti najčešće se odlučuju na, unaprijed pripremljene, standardni i svečani meni.

Naravno, slobodni ste odabrati meni kakav želite.

Organiziramo i svečane događaje kao što su krštenja, vjenčanja, krizme i sl.

Rezervacije primamo na:
Tel: +385 20 742 101

Mob: +385 98 1701 511

E-mail: info@opgantunovic.hr

Želimo Vam ugodan boravak i dobar tek uz specjalitete iz naše ponude!

Image

Search